Johnny Deppil on pikki aastaid olnud pidevalt käed-jalad tööd täis. Ta on nõutud näitleja. Prantsusmaal, St. Tropez'i lähedal asuv väike kindlus on koht, kus ta aastaid lõõgastumas käis. See asub nii kenas ja vaikses kohas. Nüüd soovib mees sellest aga loobuda.

Väikeses külakeses on lisaks Deppi lossile ka igasugu väikeseid ärisid nagu näiteks tüüpiline pisikene romantiline bistroo, kus hommikul kohvi juua ning juurde mõni kook või konn süüa. Ajaloolised kivimajad siin võivad olla ehitatud isegi enam kui 200 aastat tagasi.

Deppi krundil asub peamaja ning mitmed külalistele mõeldud majakesed ning teenijate hoone. Kokku on terrotooriumil 12 magamistuba ja sama palju vannitube. Kokku on siin elupinna all 1000 ruutmeetrit.

Siit ei puudu uhke grott ning mitmed tuleasemed. Lisaks on väga palju mõeldud välisele ilule. On täispikkuses ujumisbassein, einestamiseks mõeldud paviljon, viinamarjaistandus, mitmed lille- ja viljapuuaiad. On isegi kõnniteed, mille äärde on kasvama pandud mõnusalt lõhnavad taimed.

Seega, kui sa Deppilt krundi ostad, siis pead sa tõenäoliselt hakkama tasuma ka mitmele töölisele, kes kogu seda ilu hoida suudavad.