Üritusest on saanud juba südantsoojendav traditsioon – suvelõpu mõnusas soojuses meeldivalt aega veetes võetakse kokku lõpusirgel kulgev aasta. Ka selle aasta ilmaolud toetasid igati üritust ja võimaldasid kenasti nautida Jüri Homenja kontserti, vestelda üksteisega, nautida parimaid suupisteid, tantsida ning lihtsalt veeta kena õhtupoolikut.

Ühistu juhatuse liikme Annely Ojametsa sõnul räägib kaheksa aastat ettevõtte arengut sellest, et inimesed usaldavad neid: "Sellised sündmused ühendavad ka meie investoreid. Oleme avatud ja alati õnnelikud kohtumiste üle vabas õhkkonnas."

Alates 2010. aastast ühendab Tallinna Hoiu-laenuühistu inimesi, kes ei taha võtta riske, kuid soovivad teenida raha. "Kuna investeerimiseks on mitmeid võimalusi, valivad investorid just meid põhjusega. Kaheksa-aastane töökogemus ja pea 2000 hoiustajat räägivad sellest, et meid usaldatakse," tõdeb Tallinna HLÜ, kelle osakapital on 2 666 859 eurot.

Seega saab HLÜ-s raha hoiustada ja laenu võtta. Raha paigutamine Tallinna Hoiu-laenuühistusse on madala riskiga, kuna ühistu annab laene üksnes kinnisvara tagatisel.

Tallinna Hoiu-laenuühistu on praktiliselt nagu huviklubi – ühendab inimesi, kes soovivad raha teenida.

Tallinna Hoiu-laenuühistu kontor asub Tallinna kesklinnas Narva mnt 2.
Lisainfo: www.erahoius.ee, info@erahoius.ee, telefon 663 0118

Tegemist on finantsteenuseid osutava ettevõttega. Tutvu Tallinna HLÜ tegevuse ja finantsteenuste tingimustega, vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Jaga
Kommentaarid