Endover Kinnisvara tegevjuht Robert Laud: "Soovisime vabastada arendusse investeeritud omakapitali järgmiste projektide alustamiseks ja kasutasime selleks juba teist korda edukalt Crowdestate'i pakutavat ühisrahastust. Nägime rõõmuga, et projekt märgiti investorite poolt kõigest kolme tunniga. Edukalt rahastuse saanud Raua 25 Villa Soans ja käesolev projekt Toomresidentsid on näidanud, et ühisrahastus on Eestis kiirelt toetajaid koguv investeerimismoodus. Meie jaoks on ühisrahastuse puhul tegemist täiendava finantseerimisvõimalusega, lisaks panga finantseeringule."

Arendusprojekti käigus rekonstrueeritakse Toompuiestee 13 asuvad ajaloolised hooned. Tänavaäärne maja on 1930-ndatel ehitatud 5-korruseline kivimaja. Hoovipoolne maja on 3-korruseline 19. saj. lõpus rajatud puitmaja. Hoonete fassaadid rekonstrueeritakse, aknad-uksed vahetatakse. Asendatakse kõik hoonete kommunikatsioonisüsteemid. Kinnistu haljastatakse, rajatakse parkimiskohad ning sõidu- ja käiguteed. Kaasajastatud planeeringutega korteritel on kõrged laed, kvaliteetne siseviimistlus, avarad terrassid ning vaated Toompeale ja vanalinnale. Kokku on Toomresidentsidest paari kuuga müüdud juba 30%.

Crowdestate'i liikmetele pakutakse fikseeritud intressiga aastast netotootlust 12,26%, intressi väljamaksetega 12. ja 24. kuul.

Crowdestate.eu on uus kinnisvarasse investeerimise platvorm, mis vahendab eelnevalt läbi analüüsitud kinnisvarasse investeerimise võimalusi ning teeb kinnisvarasse investeerimise kättesaadavaks igale soovijale.