Sinna tuleb suur ärihoonete kompleks. Uus büroohoone on ühe maaaluse korrusega ning sellel on neli nelja korruselist maapealset hooneosa. Valmis peaks see saama 2015. aasta veebruariks.

Milline ärihoone sinna tuleb?

"Kadrioru Ärikeskus saab olema Tallinna Kadrioru piirkonna uusim ja eriliseim hoonete ansambel. Arhitek Karmo Tõra poolt projekteeritud neljast ärihoonest ja maaalusest parklast koosnev kvartal kerkib Narva mnt ja Filmi tänava nurgale, Liivaoja elamurajooni kõrvale. Kvartal on lahendatud asümeetriliselt, mis oluliselt parandab vaateid hoonest välja ning vabastab need vaadetest otse naabermaja akendest sisse. Hoonetele on  antud tähised vastavalt ilmakaartele SOUTH, WEST, NORD ja  EAST," ütles Ärilehele arendaja esindaja.

Korpusesse SOUTH on kavandatud restoran ja korpus NORD esimesele korrusele spordiklubi. Korpuste EAST ja WEST alumistele korrustele on mõeldud kaubanduslikud äripinnad. Maa-aluses parklasse on projekteeritud autopuhastus-salong.

Hoone keldrikorrusel on üürimiseks 114 autokohta. Lisaks maa-alusele parklale on veel 6 täiendavat parkimiskohta Filmi tänava äärde, mis on mõeldud külalistele. Piirkonna arendamisega tekivad veel kindlasti alternatiivsed (tasulised) parkimisvõimalused. 

Uus arendus näeb välja selline:

Vaade linna poolt (Arendaja foto)

Nafta tänava poolt (Arendaja foto)

Pirita poolt (Arendaja foto)