Pilvelõhkuja nimeks saaks Asian Cobra Tower ning see näeks tõepoolest välja nagu madu. Kljukini arvates sobiks sinna nii kortereid kui äripindu. Kobra lõug võiks edukalt olla mõne ööklubi või restorani väliterrass.

Konkreetset riiki või linna mees ei nimeta, kuid juba nimi ütleb, et ehitus on mõeldud püstitamiseks Aasiasse. Madudel on sealkandis ka hoopis teine tähendus.

„Kui sa Jaapanis ütled kellelegi, et ta on madu, siis see on kompliment. Hiinas on madudel ja draakonitel tihti sama tähendus. Tarkuse ja igavese elu sümbolina ehiks see ükskõik millist Idamaa linna," rääkis mees.

Isegi temasugusel miljardäril peab aga olema piisavalt õnne ja tutvusi, et oma hullumeelne idee teoks teha. Võib aga täitsa olla, et Asian Cobra Tower jääbki vaid vahvaks ideeks.

2014. aastal käis Kljukin välja idee, et Tuneesiasse võiks ehitada haigla-spaa, mis näeks välja nagu purjelaev. Selle töötajad liiguks ringi madruseriietes. Loe selle idee kohta ja vaata videot siit.

Tema teiste vahvate töödega saab tutvuda mehe kodulehel.

Vassili Kljukin on Sovcombanki omanik, kinnisvaraärimees ning arendaja. 2010. aastal hakkas ta tegelema arhitektuuri ja disainimisega. Mehe nimi sai kuulsaks ka seetõttu, et ta ostis 1,2 miljoni dollari eest pileti Virgin Galacticu kosmoselennule. Ta läheb sinna koos näitleja Leonardo DiCaprioga.