Ringikujuline hoone mahutab 13 000 töötajat ning maja pindalaks on rohkem kui 260 000 ruutmeetrit. Sellest üle 7700 ruutmeetri pinda on kasutatud kohtumispaikade-koosolekuruumide tarbeks, et hiiglaslikus majas koos töötades inimesed ka omavahel reaalselt kohtuks.

Maja välisfassaad on mõlemalt poolt kumerast klaasist ning hoone koosneb ühtekokku 3000 "klaasitükist", millest iga tükk on mõistagi maailma suurim.

Majas on maa-alune auditoorium, mis mahutab 1000 inimest ja mis võimaldab Apple'il korraldada rohkem üritusi majasiseselt.

Kogu linnakust 80% maa-alast hõlmavad taimed ja rohelus ning kuna California on tuntud juba praegu kohati ekstreemsete ilmaolude poolest, on ka linnakusse valitud taimed spetsiaalselt valitud, et need elaks üle ka pikad põuaperioodid. Lisaks istutatakse sinna palju puid, nende seas ka näiteks õuna,- oliivi- ja aprikoosipuid, et linnaku enda kohvikud saaksid aiasaadusi kasutada.

Hoone on projekteeritud ka ülimalt keskkonnasõbralikult - kasutatakse ainult taastuvenergiat ning kus vähegi võimalik, nö taaskasutatakse ka vett. Hoone ventilatsioonisüsteem tuleb selline, mis võimaldab majas töötada 75% aastast ilma konditsioneeri või kütteta.

Hoone ehitamine maksab Apple'i tegevjuhi Tim Cooki sõnul ca viis miljardit dollarit.