Laeva üldpikkus on 114 meetrit, laius 19,2 meetrit, parda kõrgus kuus meetrit ja süvis neli meetrit. Uhiuus praam mahutab 700 reisijat ja 150 autot või 10 rekkat. Sisse astudes torkavad silma tumelillad diivanid valgete pöörlevate toolidega.

Iga laua juures on pistikupesa ning küsimusele, kas tegemist on praami töö jaoks vajaliku atribuutikaga või lihtsalt nutiajastu inimestele mõeldud mugavus, vastas kapten Hanno Naaber naerdes, et kes see ikka pooleteisttunnist sõitu meelelahutuseta veeta tahab.

Lauakestega diivanid pole reisijatele ainus istekoht. Pakkuda on ka beežikaid-pruunikaid lennukisalongi sisu meenutavad toole, mille seljaturi on reguleeritav. Praami seinu hakkavad kaunistama linnade siluette kujutavad kleebised, mille paigaldamisega läheb aega. Hetkel kaunistab ühte seina näidisena Türgi linna Istanbuli kujutis.

Suur osa sisekujundusest on veel tulemata. Näitks hakkavad seintel paiknema ekraanid, kust näidatakse reklaame ja ohtusjuhiseid. Samuti tuleb ülemisele korrusele lastetuba eesruumiga. Kokku on praamil neli korrust ning külastajad saavad liikuda nii treppidest kui kasutades lifti.

Reisija mugavamaks teeninduseks on loodud avar teenindusala, kus pakub head ja paremat OÜ Arensburg, kes toitlustab hetkel kõiki Rohuküla-Heltermaa liini parvlaevasid. Arensburg on Saaremaa ettevõte, mis on saanud mitmeid tunnustusi, sealhulgas „Saarte veinikultuuri arendaja“, “Parim teenindusettevõte”, “Parim turismiettevõte” ja “Parim restoran saartel”.