Fujitsu Siemens Computers müügijuhi Antti Vari kinnitusel on uus sülearvuti AMILO Si3655 täiuslik töövahend igaühele, kes soovib oma arvutilt stiilset väljanägemist, mobiilsust ja jõudlust, teatas ettevõte.

 „Tegemist on õhukese, läikivvalge ja ainult 2,3-kilose mudeliga, millest antud näitajad teevad suurepärase reisikaaslase,“ selgitas Vari. Tänu kõrgtehnoloogilisele Intel® Centrino® 2 protsessorile ja kuni 4 GB RAMile on tegemist võimeka, kuid mõõtmetelt väikese seadmega. Energiat säästev graafikakaart Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD tagab akule 4,5 tunnise vastupidavusaja.

„Lisaks paistab AMILO Si3655 mudel silma oma sisseehitatud draft-n WLAN traadita internetiühendusega, mis võimaldab kasutada arvuti kogu võimsust kõikjal ning tänu Intel® WiFi Link 5100 AGN funktsionaalsusele on uus sülearvuti kuni viis korda kiirem ja võimsam kui selle eelkäijad,“ rääkis Vari.

Uuele mudelile on sisseehitatud 1,3-megapiksline Logitech® QuickCam® veebikaamera, mis töötab ka halbades valgustingimustes. Vari sõnul tagab 13,3-tolline WXGA BrilliantView ekraan head värvid, suurepärase kujutise resolutsiooni ja muljetavaldava kontrastsuse.

„Nagu kõikidel AMILO sülearvutitel, on ka sellel mudelil A+ ekraanipaneelid, mis oma pildikvaliteedilt ületavad enamikke konkurente,“ rääkis Vari, lisades, et sisseehitatud suundmikrofonid tõkestavad soovimatu müra ja tagavad parima helikvaliteediga kõne. eSATA port ja 15-in-1 kaardilugeja võimaldavad fotode, heli- ja videofailide kiire ja lihtsa edastamise.

Lisaks on arvutil summutusfunktsioon, mis vähendab ventilaatori müra, praktiline klaviatuurialune kandik, mis mahutab kuni 50 ml vedelikku, takistades seega vee tungimist sülearvuti sisemusse.