Garage48 on üritus julgetele ja aktiivsetele inimestele, kes soovivad end proovile panna ja ühe nädalavahetusega käivitada mõne vahva startup toote või teenuse.

Terve nädalavahetuse kestva projektiralli jooksul arendadatakse näiteks open source platvormil põhinevat sotsiaalset teatesüsteemi gospot.it, mentorlust propageerivat sotsiaalvõrgustikku YesMentor, veebilehti, mis hõlbustavad erinevate asjade laenamist ning disaineritele suunatud veebiteenust failide jagamiseks. “Korraldame üritust juba teist korda ja inimesed teavad, mida oodata ja kuidas valmistuda. Osalejad olid oma esitletud ideedega eelnevalt palju vaeva näinud ning edasiminek mõtete kvaliteedis on märgatav,” kommenteeris ürituse üks korraldaja Ragnar Sass.

Garage48 kasutavad projektiarenduseks lisaks meeskonna teadmistele ka HumanIPO.com keskkonda, kus kõik lugejad saavad ideede realiseerimist jälgida ning oma nõuannetega panustada.

Tänase päeva jooksul loodavad kõik meeskonnad lõpetada oma toodete ja teenuste baasarendused ja alustada kujundustööga, seejärel võetakse ette teenuse müügitöö ning promo. “Võrreldes kevadega on märgata väga suurt huvi tõusu mobiilsete aplikatsioonide arendamise vastu, mis tähendab, et meeskonnad teavad maailmatrende ning suudavad tarbijale tuua väga kasutajasõbralikke tooteid ja teenuseid,” sõnas Sass.

Pühapäeva õhtusele finaalüritusele ning projektiesitlusi hindama on oodatud kõik huvilised. Tasuta pileti saab reserveerida ürituse koduleheküljel. Esmakordselt saab pühapäevast finaalüritust jälgida ka online videostreami vahendusel garage48.org internetilehel.