Advokaadibüroo müügitulu kasvas tunamullusega võrreldes kolm protsenti 26,9 miljoni kroonini, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest, vahendas BNS.

Ettevõtte müügitulust 88 protsenti moodustas advokaadibüroo tegevus Eestis. Kui 2008. aastal moodustas büroo müügitulust 16 protsenti tegevus USA turul, siis 2010. aastaks oli tulu tegevusest USA-s kahanenud 0,1 protsendini.

Eelmisel aastal advokaadibüroo tulu ei teeninud Belgia, Poola, Panama ja Norra turgudel. Küll aga teenis büroo tulu Saksamaa, Küprose, Marshalli saarte ja Venemaa turul.

Advokaadibüroo bilansimaht oli aastavahetuse seisuga 9,8 miljonit krooni, mida on 23 protsenti vähem kui tunamullu. Omakapital kasvas 1,7 miljoni krooni võrra 1,8 miljoni kroonini. Kohustuste maht kahanes 37 protsenti 8,04 miljoni kroonini.

Aastavahetuse seisuga kajastus bilansis nõuete ja ettemaksete hulgas ebatõenäoliselt laekuvate arvete maht summas 3,1 miljonit krooni, 2009. aasta viimasel päeval oli see summa pisut üle ühe miljoni krooni. Ostjatelt laekumata arvete maht oli aastavahetuse seisuga 10,6 miljonit krooni. Kokku moodustasid nõuded ostjate vastu 7,6 miljonit krooni, mida on 24 protsenti vähem kui tunamullu.

Advokaadibüroos töötas aruandeaasta jooksul keskmiselt 20 inimest, kelle palgakulu oli kokku 13,5 miljonit krooni. Kolmeliikmelisele juhatusele maksti tasusid 920 111 krooni, summale lisandus sotsiaalmaks.

Aastavahetuse seisuga on advokaadibüroo jaotamata kasum 6,7 miljonit krooni, millest 5,3 miljonit krooni kavatseb ettevõtte juhatus maksta sel aastal dividendideks. Glikman ja Partnerite osanikeks on Leon Glikman, Aleksander Glikman, Mariana Hagström ja Daisy Tauk.