Tegemist on kõige kaasaegsemate bussidega, mis vastavad Euroopas kehtestatud rangetele Euro 5 keskkonnanõuetele nii heitgaaside kui ka mürataseme poolest.

Go Busi tegevdirektori Enn Randmaa sõnul hakkavad uued bussid kliente teenindama nii Eestis kui ka välisriikides, sest need sobivad nii soojas kui ka külmas kliimas sõitmiseks. „Tänapäevastele normidele vastavad keskkonnasäästlikud bussid võimaldavad tellimusvedusid täita piiranguteta kõigis Euroopa linnades. Eelkõige keskendume Eesti ning Soome, Rootsi, Norra, Taani, Läti, Leedu ja Peterburi turgudele,” ütles Randmaa.

Soovides pakkuda kõrgetasemelist teenust, korraldab Go Bus lisaks bussipargi uuendamisele bussijuhtidele täienduskoolituse ja värskendab busside väljanägemist. Täienduskoolituse läbivad nii tellimus- ja kaugvedude kui ka maakondlikke liine teenindavad bussijuhid. Uuenenud sisu ja väljanägemisega Go Busi bussid tunneb tänaval nüüdsest ära sinise värvi järgi, millel olev logo väljendab dünaamikat ja teel olekut.

Edaspidi soovibki GoBus keskenduda tellimusvedude osakaalu suurendamisele nii riigisiseselt kui ka välissuundadel. „See on veoliik, mida ettevõttel endal on võimalik suunata riigihangetest sõltumatult. Praegu on riiklikult doteeritavatel liinidel piiratud nii rahalised vahendid kui ka tegevusraadius. Samuti on kindlad reeglid paigas kaugliiniveonduses, mis toimib Eestis hästi. Tellimusvedude valdkonnas saab praegu edasi liikuda pikkade sammudega ning GoBusil on ambitsioon kasvada sellel alal Eesti parimaks bussiettevõtteks,” rääkis Randmaa.