"Meil on selge põhimõte, et soovime ettevõtte edu jagada nendega, kes sellesse suurima panuse andsid. Oleme planeerinud selle realiseerida läbi tulemuspalkade – kui kasvab äriliini kasumlikkus ja töötajad saavutavad neile seatud tulemuseesmärke, siis kasvavad ka palgad," kinnitab Etverk.

Samas ei välista Etverk, et mõnel üksikul töötajal siiski uuel aastal palk kerkib. "Loomulikult on alati suures kontsernis erandeid, mis on tingitud mõne töötaja palga kohandamisega turutingimustele vastavaks või palgatasemete ühtlustamisega. Aga üldine põhipalkade tõus järgmise aastal on praeguste majandustingimuste juures välistatud," on Etverk kindel.

Go Groupi kontserni tegevuse neli põhivaldkonda on rahvusvaheline rongi- ja bussiliiklus, reisikorraldus ning hotellimajandus.

Go Groupi kuuluvatest ettevõtetest on suurim bussifirma Go Bus, mis tegutseb igapäevaselt kümnes Eesti maakonnas. Ligi 400 töötaja ja suure bussipargiga on Go Bus üks suurimatest bussiettevõtetest Eestis.

2005. aastal loodud AS Go Group - seal töötab kokku umbes 1200 inimest - kuulub erinevate ettevõtete kaudu ekspeaminister Mart Laari endisele nõunikule Tiit Pruulile ja Marcel Vichmannile.