Aasta algusest on suurenenud varguste arv ning sellega seoses ka huvi koduvalve süsteemide vastu, ütles GSMvalve OÜ Baltikumi müügidirektor Anne Paluviir ettevõtte vahendusel.

GSMvalve prognoosib selleks aastaks koduvalve süsteemide müüki samal tasemel 2008 aastaga. Ettevõtete autode GPS jälgimise toode koos automaatse autopäevikuga maksuametile näitab jätkuvat kasvu.
„Just selle aasta algusest, kus erisoodustusmaks autodele kahekordistus, on näha firmade suurenenud huvi autode GPS jälgimise toote vastu,“ lisas Paluviir.

GSMvalve OÜ pakub juhtmevabasid kodu-, büroo- ja autovalve süsteeme, mis teavitavad klienti ja tema poolt määratud isikuid mobiilside teel häireolukordadest.
Häire korral helistab süsteem tähelepanu äratamiseks kliendi poolt määratud kontaktnumbritele ning mobiiltelefonile saabuv SMS sisaldab täpset infot, missugusest andurist häire tuli.
Nii teab klient täpselt, mis ruumiga ning mis tüüpi häirega (liikumis-, suitsu- või muu andur) tema kodus on tegu ja teab vastavalt ka reageerida.
Teenuse kuutasu algab 95 kroonist, mis sisaldab ööpäevaringset klienditeenindust ja SIM-kaardi kuutasu.
Turvafirma GSMvalve lahendus on ainus täiesti juhtmevaba ja üle mobiilivõrgu töötav koduvalve teenus, mis on kättesaadav kogu Eestis.
GSMvalve pakub juhtmevaba valvesüsteemi paigaldust ja hooldust, klientide käsutuses on klienditeenindus ning valvetehnikud.
GSMvalve Eesti esindused asuvad Tallinnas, Pärnus, Jõhvis, Tartus ja Kuressaares ning Läti tütarfirma esindus Riias.