Konverentsil konkureerivad eestlased maailmatasemel IT-ettevõtetega nagu Hewlett Packard ja IBM, pangandussektorist osalevad muuhulgas Visa, American Express, Sberbank, Credit Suisse, Merrill Lynch, Daiwa ja Credit Agricole, teatas GuardTime.

„Pangad tunnevad survet tõmmata kokku oma kulusid; üks lahendustest on rohkem erinevaid pilvetehnoloogiaid kasutusele võtta. Kuna Eestis on olemas sobiv taristu ja GuardTime’il pankadele sobilik tehnoloogia, plaanime konverentsil kutsuda maailma suuremate pankade esindajad Eestisse IKT alaseid investeeringuid tegema,“ selgitas EASi juhatuse liige Martin Hirvoja.

„Eesti on investeeringutele atraktiivne koht ja selleks, et atraktiivsust veelgi tõsta, oleme pidamas läbirääkimisi erinevate rahvusvaheliste andmekeskustega, et kutsuda neid üles koostööle Eesti IKT sektori ettevõtetega,“ lisas Hirvoja.

„GuardTime’i tehnoloogia võimaldab andmekeskuseid paindlikult kasutada, tagades andmete usaldusväärsuse ja vähendades sellega pankade jaoks tegevuskulusid ning andmeterviklusega seotud riske,“ selgitas GuardTime Eesti tegevjuht Raul Vahisalu.

„Me aitame lahendada pankade jaoks olulise probleemi, meie lahendus on algusest peale globaalsena üles ehitatud ning seetõttu saamegi oma teenust pakkuda maailma pangandushiidudele,“ ütles Vahisalu.