Heiti Hääle sõnul on pikaajalise äripartneri Igor Bidilo väljumine Alexelast kõigi osanike ühisel otsusel ettevõtte tuleviku jaoks vajalik samm.

"Viimaste aastate jooksul on Alexela Grupp väga kiiresti arenenud ja meie partnerite roll selles protsessis on olnud märkimisväärne," sõnas Heiti Hääl.

Tehingu hind on vastavalt kokkuleppele konfidentsiaalne. Hääle sõnul kaasfinantseerib partnerite väljaostu pankade sündikaat.

"Eelkokkulepped on sõlmitud ja lõpliku tehinguni jõutakse lähiajal," sõnas Hääl. Kadaka Varahaldus on Alexela Grupi juhtkonna kontrolli all olev ettevõte, mille aktsionärid on Heiti Hääl, Marti Hääl, Juhan Parmas, Aarto Eipre ja Ain Kuusik.

Alexela Grupp on valdusfirma, mis tegutseb kolmes ärivaldkonnas – energeetika, kinnisvara ja metallitööstus. Energeetika ärisuunda kuuluvad mootorikütuste jaemüüja Alexela Oil, Paldiski LNG terminali arendav Balti Gaas, kütusekaubandusega tegelev Energia Nord, põlevkiviõli, elektri- ja soojatootja Kiviõli Keemiatööstus, vedel- ja maagaasi ettevõte Reola Gaas ja energiamüügiga tegelev Elektrimüügi AS.

Kinnisvara ärisuuna ettevõtted on OmaKoduMaja, Paldiski Arendamise AS ja Baltic Exchange. Metallitööstuse ärisuuna moodustavad Tiki kaubamärgi kaudu järelhaagiste tootjana tuntud AS Bestnet ja regiooni kaasaegseima kuumtsinkimistehnoloogiaga Paldiski Tsingipada (Zincpot). Alexela Groupi ettevõtete 2013 kogukäive oli üle 238 miljoni euro. Kontsern annab täna tööd ligi 1500-le inimesele, kellest enamus töötavad väljaspool Tallinna.