Tallinnas Kohila tänav 2a ja Pärnu maantee 139a asuvast kinnistust oli müügis osa kaasomandist. Kinnistu pindala on 40.945 ruutmeetrit ja alghind oli 110 000 eurot. Enampakkumisel kujunes ostuhinnaks 126.000 eurot, kirjutas BNS.

Lisaks olid enampakkumisel Rae vallas, Lehmja külas asuvad Kalevi tee 6, Taevavärava tee lõik L1, Taevavärava tee 7 ja Taevavärava tee 5 asuvad kinnistud.

Kalevi teel asuva kinnistu pindala on 93 ruutmeetrit ja alghind oli enampakkumisel 90 eurot. Kinnistu läks müügiks alghinnaga.

Taevavärava tee lõik L1 asuvast kinnistust oli müügis osa kaasomandist, kinnistu pindala on 23.575 ruutmeetrit ning alghind 11.687 eurot. Enampakkumine nurjus huviliste puudumise tõttu.

Taevavärava tee 7 asuv kinnistu pindala on 60 ruutmeetrit ning alghind 60 eurot. Taevavärava tee 5 asuv kinnistu pindala on samuti 60 ruutmeetrit ning alghind 60 eurot. Mõlema kinnistu ostuhinnaks kujunes alghind.

Pärnu maantee 139a kinnistul oli müügi eel hüpoteeke kokku mitmesaja miljoni krooni väärtuses OÜ Revalton Ehitus kasuks, OÜ HNDC Kinnisvara, OÜ REC Varad, OÜ BPT Baltic Fund 1 ja AS Elveso kasuks.

Ühtlasi olid selle nädala alguses enampakkumisel ka AS REC Varad aktsiad, AS-i Põhjarannik aktsiad ning Luterma vallasvara. Need kolm enampakkumist nurjusid kõik huviliste puudumise tõttu.

Detsembri alguse seisuga on Luterma vastu kaitstud nõudeid kokku summas 15,7 miljonit eurot. Suurimad võlausaldajad on Kruuda kontrollitav AS Rubla, maksu- ja tolliamet, Swedbank ning SEB Pank.

Varasema info kohaselt on bilansi ja varade nimekirja järgi Lutermal varasid 53 miljonit eurot, millest enam kui 40 miljonit eurot moodustab nõue pankrotis Alta Foodsi vastu. Kruuda juhitava piimatööstuse Tere AS-i aktsiaid Luterma bilansis ei olnud.