Tarmo on töötanud turismiäris üle 17 aasta ning teenindus- ja turismisektor on talle hästi tuttav.

Viimase üheksa aasta jooksul on ta juhtinud hotellide avamist ja arendamist Pärnus, Tallinnas, Narva-Jõesuus ja Vihulas.

„Teenindusäri on meeskonnatöö ja ainult suurepärase meeskonnaga on võimalus pakkuda teenuseid, millega kliendid on väga rahul ning soovivad kindlasti ka tagasi tulla. Bachmanni pikaajaline kogemus müügi- ja teenindusäris annab meile väga hea võimaluse edaspidiseks arenguks,“ rääkis Neeme Tammis, Hansabussi juhatuse esimees.

Tarmo Bachmanni vastutusalasse hakkab kuuluma Hansabussi tellimus- ja regulaarveo, Hansarendi, Hansabuss Business Line’i, Tallinn City Tour’i, Lennujaama transfeeri ning Hansabussi Läti tütarfirma müügi- ja turundustegevus.

„Minu lapsepõlve unistuseks oli saada bussijuhiks. Nüüd on mul võimalus juhtida Eesti perstiižeima bussi- ja autotranspordiettevõtte müügi- ja turundusmeeskonda. Töö Hansabussis võimaldab mul kasutada oma seniseid teadmisi klienditeeninduses, müügis ja turunduses ning lisada uut hingamist Hansabussi tiimile,“ kommenteeris Bachmann.