Avaldame siinkohal valiku arvamusi:

lo7kb24

Eesti Raudtee müük ja tagasi ost, Tootsi Turvas maha müümine jne

arvamus

Kergem oleks nimetada jaburaid ja kahjulikke tehinguid kui tähtsaid ja asjalikke.

-Linnuse kalja müük Coca-Colale selle hiilgeajal ja kohe järgnenud langus olematusse.
-Rate.ee müük EMTle ja sellele järgnenud vabalangus

Orioni needus

Rublamüük, millele järgnes äärmiselt kahtlane erastamiste laine ja veelgi kahtlasem teatud isikute üleöö rikkaks saamised.

arvaja

Ilmselt Silja Line ost Tallinki poolt!!

oliüks

Hansapanga maha müümine swenssonitele !

Asko

Raudtee müük!

Isik

Ikka Eesti Telekomi lõplik müük rootslatele. Võtab hästi kokku Eesti ettevõtluse arengu - teeme millegi korraliku valmis ja siis müüme maha, et teised saaksid vilju nautida ja meid koorida.
Riik sai küll üle 4 miljardi krooni sügava kriisi ajal, kuid üks turgu valitsev sektor on taas välismaalaste kätte läinud.

kakerdis

Eesti Telekomi müük TeliaSonerale. Sylvesteri tehing oli lausa geniaalne :)

Rein

Enamus neil tehingutel on väga halb maik. Kui Tallinna Vett ostes võttis uus omanik juba esimesel aastal ostusumma dividendidena välja, siis sai ta selle lüpsilehma ju tasuta kätte. Jaburuse tipp!

Mis uhkusetunnet tekitab pankade müümine rootslastele? See pankade poolt praegu röövitav raha oleks võinud vähemasti Eestimaale jääda ja riik võiks sellelt nii või naa maksu võtta. Ega kunagised pankurid pankade müügist saadud rahaga ju kuigi olulisel määral töökohti Eestisse ei loonud...

marmiit

Absoluutselt kindlasti kogu finantssektori ehk Hansapanga ja Ühispanga samaaegne müük Swdbankile ja SEB-le.Kui liita siia tulumaksubabastusega nende poolt väljaveetud kasum ja pankade saamine kinnisvaramulli lõhkemise järel ka suurimaks kinnisvaraomanikuks lisaväärtusena (endised omanikud on neile ikka võlgu),siis ma ei tea maailma ajaloost ühtki võrreldavat tehingut,kus terve riigi majandus tükis tarbijatega maha müüakse.Maksuvabalt pealegi.

iff

Muidugi Silja Line ost Tallinki poolt. Ka Skype'i müük Microsoftile. On ka äpardunuid suurtehinkuid nagu Eesti Raudtee müüks ühele kahtlasele itaalia ärimehele Giovanni Sposato.