Asukoht on Helsingi südames Forumi kaubamaja, Tennispalatsi, Lasipalatsi, Kiasma kunstikeskuse vahetus naabruses.

Kamppi keskusesse luuakse transpordisõlme ja kaubanduskeskuse, büroopindade ja kortermajade sünergia. Metroo, bussijaam ja linnaliinide bussijaam hakkavad paiknema maa all.

Kaubamaja planeeritakse 6- korruseline, kokku 17 000 m2. Muud teeninduspinnad annavad kokku umbes samapalju pinda ning on jagatavad ligikaudu 100 eraldi rendipinnaks.

Kamppi keskusesse tuleb ka esimene moodne turuhoone Soomes, kus lisaks traditsioonilisele turule on palju väikesi gourmet-kauplusi ja söögikohti. Kokku ehitatakse keskusesse restorane ligikaudu 3000 ruutmeetrit.

Peale selle tuleb Urho Kekkose tänavale kolm büroohoonet, kus on pinda üle 10 000 ruutmeetri. Kamppi puiesteele ehitatakse kolm kortermaja. Bürood, Kamppi puiestee ja korterid disainis Pekka Helini arhitektuuribüroo.

Arhitektuuriliselt on väga elegantselt lahendatud Annankatu tänav, mis hakkab kulgema läbi kaubamaja kui klaaskatusega sisetänav. Lasipalatsi Plazast ja Kamppi puiesteest saavad kontserdi- ja näitusepaigad, katusel on kompassiteemaline ava, mille kaudu tungib päevavalgus kõigile korrustele. EPL