Vastavalt reedel alla kirjutatud kokkuleppele müüs Carrolsi Eesti tütarettevõte Carrols AS Hesburger ASile Viru hotelliga ühe katuse all oleva hamburgerirestorani ning veel kaks drive-in hamburgerirestorani Tallinna piirkonnas, loobudes sellega oma restoraniärist Tallinnas.

Carrols on tegevdirektor Kari Kivikoski sõnul viimase kolme aastaga kahekordistanud oma restoranide arvu ja käivet Soomes ning jätkab oma äritegevuse väljaarendamist Soomes.

Juba lähiaastail peaks Carrolsi restoranide arv Soomes tõusma praeguselt 71lt sajani. 2000. aastal alustas Carrols ka kohvikuvõrgu rajamist ning tal on Helsingis neli kohvikut. Praegu katsestaadiumis oleva projekti väljaarendamine näeb ette kohvikute võrgu rajamise üle kogu Soome.

Kui Kesko Corporation Carrolsi 1997. aastal Sentralt ostis, siis oli Carrols väljaspool Soomet tegev veel Venemaal ja Eestis. Oma tegevusest Venemaal loobuti ta juba varem.

2000. aastal oli Carrolsi müügikäive Soomes 370 miljonit marka ehk 973 miljonit krooni ning tal oli umbes 1500 töötajat.