Ajalehe sõnul on edasimüüjate vahel alanud edasimüügiõiguse nimel äge võitlus. Huviliste hulgas on Subarute müüja Lätis ning ka Ad Rem Auto ja Partner Motors, teatas BNS.

International Motors (Nordic) AB kõneisik ütles ajalehele, et Great Wall autode edasimüük hakkab toimuma Baltikumi suuremates linnades. Eestis on nendeks linnadeks Tallinn, Tartu ja Pärnu. Lätis Riia ning Leedus Vilnius ja Kaunas, viimastele võib tulla lisa.

International Motors (Nordic) AB on Subaru Nordic AB emaettevõte. International Motors (Nordic) AB on loonud ka Great Wall Motors Nordic AB.

International Motors (Nordic) AB kõneisik rääkis, et Great Wall Motors Nordic AB-le laekus ootamatult paljudelt firmadelt sooviavaldusi Hiina autode müügiks.

Võttes arvesse IM Groupi ja Subaru edasimüüjate otseseid sidemeid, plaanib IM Group Baltikumis Great Wall autode edasimüügivõrgustiku rajada Subaru müüjatele tuginedes. See siiski ei tähenda, et Subaru müüjad saavad automaatselt Great Wall autode müüjaks. IM Group otsib ka uusi partnereid, kirjutab Dienas Bizness.

Ühendkuningriiki Subaru, Daihatsu ja Isuzu automarke importiv firma IM Group kavatseb esmalt Great Wall sõidukeid müüja Baltikumis ja seejärel alustada nende müüki Skandinaavias, Ühendkuningriigis ja Iirimaal.

Great Wall autode edasimüügi Baltikumi peakontor tuleb Tallinna.