Uus Haldus OÜ konsultandid aitavad leida kinnisvarale ja selle kasutajatele sobivaima lahenduse, mille põhjal esitatakse hinnapäring valitud teenusepakkujatele. „Tänu läbimõeldud lahendustele ja etteantud kvaliteedinõuetele saab klient alati lihtsalt ja mugavalt soovitud teenusele/tööle võrreldavad hinnapakkumised,“ sõnas Uus Haldus halduskonsultant Ivo Kivirand.


„Spetsiifilises valdkonnas nagu kinnisvara korrashoid on inimestel keeruline teha valikuid hinnapakkumiste vahel, mis esmapilgul tunduvad ühesugused, kuid tegelikult sisaldavad konkreetsest teenusepakkujast tulenevalt piisaval hulgal nüansse, mille tähelepanuta jätmine tekitab tavaliselt hiljem probleeme,“ selgitas halduskonsultant Ivo Kivirand Päringu- ja Tellimiskeskuse vajalikkust kinnisvara kasutajale.


Päringu- ja Tellimiskeskus on avatud olnud 2 nädalat. Uus süsteem on lisaks Tallinnale peagi kasutatav kõigis suuremates linnades üle Eesti.


Päringu- ja Tellimiskeskuse kohta saab lugeda lähemalt www.uushaldus.ee


Uus Haldus OÜ on 2007 aastal loodud Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille eesmärk on aidata kinnisvara omanikel leida efektiivseim lahendus oma kinnisvara säilimise tagamiseks ja väärtuse tõstmiseks. Sõltumatu konsultandina soovib Uus Haldus OÜ anda oma panuse inimeste teadlikkuse tõstmisele kinnisvara korrashoiu valdkonnas.