"Meil on hea meel teatada, et pärast möödunud nädalavahetusel toimunud edukat kaupluse avamist Pärnus, avame uhiuue H&Mi poe ka Narvas. Kutsume oma kliente inspireerivasse H&Mi kauplusesse, kus pakume moodi parimate hindadega kogu perele," ütleb H&Mi Soome ja Baltikumi juht Marika Pyykkö. "Käesoleva aasta lõpuks on H&Mil Eestis kuus poodi. Niivõrd kiire ja edukas laienemine on saanud võimalikuks tänu meie imelisele meeskonnale - meie inimesed ja mood on need, mis meid konkurentidest eristavad."

Kahekorruseline H&Mi kauplus, mille suuruseks on ligikaudu 1900 m², pakub laias valikus moodi nii naistele, meestele, noortele kui ka lastele. Uus pood tervitab oma esimesi kliente värskeimate sügistrendidega. Naistekollektsioon kombineerib naiselikkuse ja praktilisuse, pakkudes selliseid trendiesemeid nagu lenduristiilis kombinesoon, kargopüksid, pehmed kudumid ja kombineekleit. Meestel on aga võimalik soetada näiteks uut "David Beckham Bodywear" kollektsiooni, mis on mugav, funktsionaalne ja hästi istuv.

Uus H&Mi kauplus avatakse Astri Keskuses 20. septembril kell 11. Avamise puhul anname järjekorra esimesele kümnele inimesele 50 € kinkekaardi ning järgmisele 50 külastajale 20 € kinkekaardi. Lisaks saavad kõik kliendid, kes ostavad avanädalavahetusel (20.09-21.09.2014) 30 € eest, 20% allahindlust. H&Mi kauplus Astri Keskuses on tavapärastel aegadel avatud esmaspäevast laupäevani kell 10-21 ning pühapäeval kell 10-19.

Esimesed H&Mi kauplused Eestis avati 2013. aasta sügisel ning pärast poe avamist Narvas on ettevõttel Eestis kokku viis kauplust. H&Mi laienemine jätkub avamisega Tallinnas Ülemiste Keskuses sel aastal.