“Horteses pakutavad puud on valdavalt pärit Lõuna – Eesti istandikust ning lisaks on väike valik ka Taani päritolu puid,” kommenteerib Hortese tootejuht Kersti Rannamäe. Puude valik on lai - valida võib hariliku kuuse, serbia kuuse ja torkava kuuse vahel. Nulgudest on esindatud Fraseri ja Kaukaasia nulg. Lisaks saab kohapealt soetada puu püsti panemiseks vajaliku kuusejala.

“Nulg on muutumas üha populaarsemaks, tema eeliseks on okaste püsimine ka pärast puu kuivamist. Tuppa toodud nulg püsib värske ka ilma veeta mitu nädalat. Kes on aga eriliselt rohelise mõtteviisiga ning soovib elusat puud, leiab meie kauplusest potti istutatud Kanada kuuse. Selle võib kevadel istutada aiaehteks,” ütles Rannamäe.

Samuti saab Hortesest soetada kõike, mida vaja kuuse ehtimisel ning kodu jõuluhõnguliseks loomisel. Kuuskede hinnad on vahemikus 90-290 krooni ning nulgude hinnad jäävad 160-400 krooni vahele. Kui väiksemad puud on umbes 1 m kõrgused siis suurimad küündivad lausa 3 m kõrguseni.

Kevadel Tallinna piiril avatud kodu- ja aianduskeskus Hortes on suurim omalaadne keskus kogu Ida-Euroopas. Hortese omanikuks on Trigon Capital gruppi kuuluv AS Trigon Gardening.