Ligi neli aastat EHRL tegevjuhina töötanud Raigo Triik suundub Metropol hotelli tegevjuhiks, teatas EHRL.

EHRL juhatuse esimees Verni Loodmaad rõõmustab laia kogemustepagasiga ning rahvusvaheliste taustaga inimese lisandumine EHRL meeskonda. „Tänan ja tunnustan EHRL juhatuse nimel Raigo Triiki senise tehtud hea töö eest. Soovin temale edaspidistes tegevuses igakülgset edu. Ühtlasti avaldan head meelt, et meil õnnestus kaasata EHRL tegevjuhi ametisse Maarika Liivamägi,“ sõnas Loodmaa.

Maarika Liivamägi on varem töötanud mitmetes rahvusvahelistes korporatsioonides, millest viimased kümme aastat on ta olnud tegev finants- ja kindlustusesektoris. Liivamäe sõnul näeb ta EHRL tegevjuhi tööd põneva väljakutsena.

„EHRL liikmebaasi kasvatamine ja liikmete huvide eest seismine on minu põhikirjaline ülesanne. Oluline on majutusasutuste kui olulise ekspordile orienteeritud tööstusharu positsiooni tugevdamine Eesti ühiskonnas, ja koostöös teiste turismisektori organisatsioonidega turismisektori huvide kaitse laiemalt,“sõnas Liivamägi.

Maarika Liivamägi on varasemalt lansseerinud ja juhtinud brände ning müügikontseptsioonide uusarendusi lisaks Eestile ka teistes Baltimaades, Poolas, Ukrainas ja Venemaal, samuti on ta teinud koostööd erinevate rahvusvaheliste müügi- ja turundusmeeskondadega USAst, Rootsist, Soomest ja Norrast.

Liivamägi on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ökonoomika ja ärijuhtimise magistrina ning lisaks täiendanud ennast ülikoolides USA’s (Cornell Hospitality Managment) ning Rootsis (Umea Univeristy) ja Rotterdam School of Management’is (Holland) juhtimisalal. Liivamägi on Eesti Mentorite Koja asutaja liige ning liitunud ühendusega “Tagasi kooli“.

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon. 2015. aasta jaanuari seisuga kuulub liitu 184 ettevõtet või ettevõtete ühendust, s.h. hotelli- ja toitlustuserialasid õpetavad koolid.