Tema sõnul kuulub Tallinki hotelliketti alates uuest aastast 1037 tuba. Praegu esikohta hoidev Reval Hotels langeb umbes saja toa võrra väiksema pakkumisega aga teisele positsioonile.

Konkurentsiameti rohelise tule korral saab Reval Inn Tallinn alates 1. jaanuarist endale ka uue nime — Tallink Express Hotel.

Reval Hotelsi peadirektor Heikki Vanhanen nimetab Tallinna endiselt üheks Reval Hotelsi hotelliketi olulisemaks turuks. „Tallink on meie peamisi konkurente,” tunnistab Vanhanen, viidates tihedale rebimisele hotellikohtade pakkumisel. Tema sõnul tehakse siiski ka koostööd. „Me saame nendelt kliente. Olümpia teenib endiselt hästi,” toob ta välja keti ühe kroonijuveeli.

Kuivale maale astuvaid turiste püütakse võrku haarmeid ajava hotelliketiga, vanalinna sõidutab kliendid aga omanimeline taksofirma.

Sõerdi kinnitusel ei ole hotelliketi võimalused laienemisega siiski kaugeltki ammendunud. „Kindlasti on plaanis vaadata veel meie peamiste sihtriikide pealinnade suunas,” viitab ta Helsingi, Stockholmi ja Riia potentsiaalile.