HP teatas, et uuendas GSM-toega pihuarvutite valikut uue seadmega, mis on saadaval nii koos HP Photosmart digifotokaameraga (HP iPAQ hw6515) kui kaamerata mudelina (HP iPAQ hw6510).

?Uus pihuarvuti pakub mitmekülgseid võimalusi helistamiseks ja andmevahetuseks olenemata sellest, kus selle kasutaja viibib. Seade sobib näiteks kliendile, kes liigub palju ringi ja peab pidevalt olema ühenduses ettevõtte andmebaasidega või omama värsket infot,? selgitas toote eeliseid HP Personaalsete Süsteemide Grupi (PSG) Baltikumi tootejuht Mantas Gabrijolavicius. ?Seadmele lisavad funktsionaalsust uued turva- ja meelelahutuslahendused,? täpsustas Gabrijolavicius.

HP iPAQ hw6500 Mobile Messenger pihuarvutit võib kasutada mobiiltelefonina ja seade toetab GPRS- ja EDGE-andmesidestandardit, Bluetooth-ühendust ning GPS-navigatsioonitehnoloogiat.

Pihuarvutil on käepärane klaviatuur, millega on võimalik kirjutada e-kirju, märkmeid, samuti pikemat teksti ja kasutada otsesuhtlusprogramme. Lisaks on seadmes Microsoft® Windows Mobile? 2003 Second Edition telefonitarkvara.

Microsoft® Exchange 2003 kasutajatele on seadmes HP Mobility Managed Services (MMS) multifunktsionaalse seadme lahendused, mille abil saab pihuarvutit häälestada, e-kirju uuendada, Intranetti siseneda jms.

Seadmel on 64MB RAM mälu, integreeritud SD ja Mini-SD pesad, eemaldatav liitium-ioon aku (1200mAh) ja 3-tolline TFT-ekraan (64K).

Pihuarvuti kaal on 165 grammi, kõrgus 118 mm, laius 71 mm ja paksus 18 mm.

HP iPAQ hw6510 orienteeruv jaemüügind on 11000 EEK, HP Photosmart digifotokaameraga mudel HP iPAQ hw6515 maksab 11500 EEK.