Humana Estonia regioonidirektor Eve Piibeleht ei julge kindlalt väita, et Kivimäe oma Riia maanteel asunud ja nädal tagasi Vee tänaval avatud kauplustes ka Humana riideid müüs, aga ta on üsna veendunud, et nõnda see oli. Nimelt selgus inventuuri käigus, et tonn riideid on kauplusest kadunud, kirjutab Pärnu Postimees.

Kahtlus, et midagi on Metsa tänava Humana kauplusega valesti, tekkis Piibelehel möödunud aasta lõpus, kui kaupluse käive poole võrra langes. Selle aasta esimese kümne kuuga sai kauplus 120 000 krooni kahjumit.

Siis jõudsid Piibelehe kõrvu jutud, et Pärnus on avatud kasutatud riiete kauplus, mis kauba valiku ning asetuse poolest sarnaneb Humanaga. Piibeleht külastas Vee tänava poodi ja leidiski sealt eest Kivimäe koos kahe Humana töötajaga. Müügil olevad hilbud aga rippusid Humana riidepuudel.

Nüüdseks on alates 2002. aastast Humanas töötanud Heli Kivimäe ning kahe ebalojaalse müüjannaga tööleping lõpetatud. Kivimäe olevat lahkudes poest kaasa haaranud kõik, mis maa külge kruvitud polnud. “Isegi Humana raha eest ostetud kotiavamise tangid ja pliiatsid,” ütles Piibeleht.

Ära veetud träni ja tekitatud kahju korvamist Piibeleht Kivimäelt nõudma ei hakka. “Ma leian, et see inimene on oma elu ise ära hävitanud,” ütles Piibeleht, pidades silmas seda, et vaevalt nüüd Kivimäe kusagilt mujalt tööd leiab. Kolm aastat tagasi Tartus peaaegu samadel põhjustel vallandatud Humana kaupluse juhataja olla siiani töötu.