"Elioni IT- ja tehnikakaupade jaemüük kasvas esimeses kvartalis võrreldes eelmise aasta sama ajaga üle 10 protsendi. E-poes oli see kasv kolm korda suurem ehk üle 30%," kommenteeris Elioni e-poe arendusjuht Jaanus Reinsalu. Ta täpsustas, et Elioni e-poes hakkas müük ülesmäge minema juba 2010. aasta maikuus, vahendab Äripäev.

Reinsalu märkis, et praegu on e-poe müügi osakaal kogu Elioni jaemüügis 18% ning 2012. aasta lõpuks plaanib ettevõtte osakaalu kasvatada 30%ni.

Raamatukaupluse Krisostomus OÜ omaniku ja juhatuse liikme Margus Pau sõnul kasvas selle aasta alguses jaemüük interneti teel võrreldes eelmise aasta algusega 34%.

Anttila ASi tegevdirektori Tauno Tuula sõnul on nende klientide trend selline, et ostetakse seda, mida vaja on. "On see siis muruniiduk, mopeed või teksapüksid, aga kampaaniakaubad enam ei müü, kliendid on muutunud asjalikuks," nentis Tuula.

Tuula sõnul läks ka nendel selle aasta algus võrreldes eelmise aasta algusega kõvasti paremini. Kuna ettevõte on börsifirma, ei soovinud Tuula numbritest rääkida.