Pärnu maantee esindus on suletud alates 30. jaanuarist. Tähesaju teel töötavad nüüd nii teenindus kui uute autode müügisalong ning endiselt on avatud ka Hyundai esindus aadressil Kadaka tee 72a, teatas Amserv Grupp.

AS Ascar Auto majja Tähesaju teel kolis Hyundai esindus seoses AS Korea Auto müügiga Amserv Grupi AS-le eelmise aasta lõpul. Ascar kuulub samuti Amserv Gruppi ja on seni keskendunud Opeli ja Chevrolet’ müügile ning teenindamisele.

„Hyundai on jõudnud arengus uuele tasemele, pakkudes teravat konkurentsi kõigile tugevamatele autotootjatele,“ ütles Amserv Grupi juhatuse esimees Raivo Kütt. „Kui mõne aasta eest seati eesmärgiks jõuda viie suurima autotootja hulka, siis tänased arengud automaailmas teevad võimalikuks koha esikolmikus.“

Amserv Grupp on tänaseks üks suuremaid autode edasimüügi ning teenindusega tegelevaid kontserne Baltimaades. Kontsernis töötab kokku üle 450 töötaja nii Eestis kui Lätis. Pärast ühinemist on Amservil 15 esindust Tallinnas, Pärnus, Tartus, Paides, Viljandis ja Riias.