"Astume järgmise sammu startup kultuuri kujundamisel. Selleks, et osad meie seast saaks väga edukaks, peame kõik selle nimel töötama, teineteist aitama ja reaalselt käed külge panema. Need, kes juba kord edukad, panustavad jällegi tagasi ökosüsteemi, mis annab võimaluse uute edulugude sünniks. Vaid nii on mõeldav jätkusuutlik startup keskkond. Tean, et ka ettevõtluskeskkonnas on selline "Anna edasi!" kultuuri kujundamine võimalik. Maailma startup keskustes Silicon Valleys ja mujal see nii toimibki. Aga et talgu korras startupidele appi tullakse, pole kuulnud ja võib juhtuda, et oleme pioneerid." selgitab talgute eestvedaja Hannes Lents ürituse tagamaid.

Lents on positiivselt meelestatud, et kogukond tuleb ettevõtmisega kaasa ja antud üritus ei jää viimaseks, teatas Garage48.

Talgute korras pannakse käed külge Sliptree'le. Sliptree arendab veebipõhist ja lihtsat arvete väljastamise teenust väiksematele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Potentsiaalsetelt klientidelt on saadud esimene tagasiside, leitud probleem, mida esmajärjekorras lahendatakse ning välja töötatud minimaalne tehniline lahendus, millega turu nõudlust reaalselt testida.

Ürituse lõpuks loodetakse teenus kasutajatele kättesaadavaks teha ning järgneb müügi ja toote arendus protsess, mida ettevõtte korraldab juba oma jõududega edasi.

Üritusel löövad kaasa oma ala spetsialistid, programmeerijad ning disainerid teistest idufirmadest.