Päästetöötajad jagavad koos päästekoer Nubluga kõikides Eestimaa koolides esimesse klassi minevatele lastele esimese semestri jooksul ohutusalast teavet ning kingitusi.
If Eesti Kindlustus on kooliteed alustavatele õpilastele helkureid kinkinud juba viis aastat ning ka sel aastal hoolitseb If, et esimese klassi õpilased oleksid liikluses paremini märgatavad.

„Enamik lapsevanemaid peab lapse kooliteel suurimaks ohuallikaks just liiklust. Arusaadavalt on enim ohus just esimesse klassi astujad, kes alles õpivad, kuidas kooliteel ohutult liigelda ning liikluses toime tulla. Soovime äratada autojuhtide tähelepanu, et lähenevas sügispimeduses väikeseid liiklejaid märgataks,“ ütles If Eesti Kindlustuse brändijuht Tanel Kreek.

Maanteeameti andmetel hukkus Eestis 2007. aastal 35 jalakäijat, registreeriti kok¬ku 514 otsasõitu jalakäijatele ning kõige suuremas ohus on 7-13 aastased lin¬na¬lapsed.
If Eesti Kindlustuse eesmärk on aktiivselt kaasa aidata turvalisuse ja stabiilsuse tõstmisele ning toetada ka liiklusohutuse suurendamist.
Sarnaselt Eestis läbiviidavale projektile, jagab If ka Lätis kõikidele esimese klassi õpilastele helkureid, sellel sügisel kingiti kokku 22 000 Ifi helkurit.
If toetab järjepidevalt ka teisi kahjuennetusliku iseloomuga ja turvalisust edendavaid ohutusalaseid projekte.

„Ifi jaoks on turvalisuse tõstmine väga tähtis ning liiklusohutus ja liikluses nähtav olemine on üks osa sellest. Loodame juhtida ka lapsevanemate tähelepanu helkuri kasutamise vajalikkusele. Helkur on odavaim elukindlustus, mis võib aidata õnnetusi ära hoida ja vähim, mida iga lapsevanem oma lapse ohutuse tõstmiseks tagada saab,“ lisas Kreek.

If Eesti Kindlustus on Eesti kahjukindlustusturu liider alates 2000. aastast.
Ifil on ainukese kindlustusseltsina Eestis üle 210 000 era- ja ärikliendi ning If on esindatud kõikides Eesti maakondades kokku 49 bürooga.
If Eesti Kindlustus kuulub Põhjamaade juhtivasse kahjukindlustusgruppi If P&C Insurance Holding Ltd, mille omanik on Sampo Plc.