Hans H. Luik (H. H. L.): Oled kõige rõõmsama naeratusega kirjastaja, keda tean. Tegelikult aga käis teie leht 2009. aastal niisugusest langusest läbi, et tiraaž kukkus 9000 peale ja ärireklaamid kadusid üldse ära. Oli morn aeg vist?

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov (I. R.):Äri mõttes küll. Kuid ma nautisin ka tookord tööd ja üritasin, et ümber olevad inimesed sama tunneksid.

H.H.L: Kuidas sa kirjeldaksid oma juhtimisvõtteid? Vaatan näiteks, et toote turule kogu aeg uusi vene nimega ajakirjanikke, nagu Alyona Stadnik, Polina Volkova, Katarina Krjutškova, Viktoria Ladõnskaja.

I. R.: Need kasvavad meie venekeelsest sõsarlehest Delovõje Vedomosti. Kasvatan kosmopoliitset seltskonda. Minu endagi isa tuli ju Moskvast, armus mu emasse. Kahjuks ta suri, kui olin 20, nii et minu vene keel on aktsendiga. 1997. aastal, kui olin Äripäevas juba viis aastat töötanud, tekkis mul ettekujutus, et juhtimine tuleb mul päris hästi välja. Varem ma ei tundnud, et mul oleks selleks kutsumust. Sõnastasime siis juhtgrupiga mõned põhimõtted.