Ajakirja väljaandja ja peatoimetaja Hanne Paljaku sõnul on Eestis seni puudu toiduajakiri, mis oleks suunatud laiemale lugejaskonnale ning annaks kontsentreeritud ülevaate toiduvalmistamise trendidest, meenutaks vanu tuntud retsepte ning tutvustaks meile erinevaid rahvuskööke. ?Meie ei keskendu vaid perenaistele, vaid pakume ideid ja retsepte nii suurtele kui väikestele, nii meestele kui naistele? , sõnas Hanne Paljak ning lisas, et ajakirja eesmärgiks on anda igas numbris vähemalt 100 uut retsepti ja nõuannet.

Hanne Paljaku sõnul sisaldab iga Oma Maitse number ka ca 20-30 briti ajakirja Good Food retsepti.

Oma Maitse peatoimetaja on Hanne Paljak, tegevtoimetajaks on Liis Pajupuu. Köögirubriigi eest vastutavad telekokk Sven Azojan ja toidukunstnik Kaie Mei.

20 000 tiraa?iga Oma Maitse väljaandja on Foodmarketing OÜ.