2012. aastal pani isa tütre hinnasildile 65 miljonit dollarit, 2014. aastal tõstis ta selle 130 miljonile. Üle 20 000 mehe ilmus välja, et tütar Gigi ning suur rahasumma endale saada. Kellelgi ei õnnestunud siiski tütart "ära võluda". Ärimees ei anna aga veel alla.

Cecil ei suuda leppida, et tema tütar on lesbi ning on veendunud, et suudab talle mehe osta. Eelmisel nädalavahetusel tõstis ta taas hinda. Sobiv mees, kes suudab tema tütre heteroseksuaaliks muuta, saaks nüüd 180 miljonit dollarit.

34-aastane Gigi on avalikult öeldnud, et ta sooviks, et isa selle kampaania lõpetaks. Samas on tütar ise andnud isale lootuse kübeme, kui ta kirjutas 2012. aastal isale kirja, mille avaldasid kaks Hong Kongi lehte. Ta palus isalt andeks ja jättis talle mulje, justkui oleks tema valiku põhjus see, et Hong Kongis ei ole sobivaid mehi.

Peredraama on jõudnud nii kaugele, et 2015. aastal tootis Filipiinidel asuv telekanal nende loo ainetel seebiooperi „Rikka mehe tütar."

Cecil Chao teenis oma miljardid börsifirma Cheul Nangi omanikuna. Tema firma arendab kinnisvara Hong Kongis, Macaus, Malaisias ja Hiinas. 80-aastane mees väidab, et on elu jooksul maganud enam kui 10 000 naisega.