Julianus Grupi juhatuse esimehe Ülar Maapalu hinnangul kasvatas Julianus viie suurema inkassoettevõtte seas oma turuosa eelmise aasta lõpuks märgatavalt - seniselt 29 protsendilt üle 40 protsendi piiri.

„Oleme toonud edukalt turule Krediidiregistri, milles on avaldatud info ligemale 100 000 maksehäire kohta ning teave enam kui 50 000 unikaalse, seni avaldamata maksehäire kohta nendelt, kes oma infot ei avalda Krediidiinfos,“ märkis Maapalu.

„Tänu uuele Krediidiregistrile on võimalik suure tõenäosusega saada ülevaade enamusest Eesti maksehäiretest. Lisaks on teada kõikide äriühingute maksude maksmise ajaloos toimunud hälbed ja kõik kahtlased äriseosed.“

Maapalu lisas, et äärmiselt edukaks on osutunud raha tagasi toomine Eesti ettevõtetele Soome kolinud eestlastelt.

"See võlgade hulk, mis on jäänud siiapoole lahte, ehmatas ka meid endid. Samas on siin jää liikuma hakanud ja mitu aastat kestnud ettevalmistused annavad nüüdseks reaalseid tulemusi – see teave peaks omakorda omama distsiplineerivat mõju võlgnikele," sõnas Maapalu.

Julianus Inkasso tegemistest väljaspool Eestit rääkides ütles Maapalu, et ettevõte on saavutanud samuti väga häid tulemusi Lätis ja Leedus ning 2014. aastal peaks juba enamus Julianuse rahavoost tulema välisturgudelt.

Julianus Inkasso OÜ tegutseb alates 1994. aastast. Ettevõttel on tütarfirmad Lätis ja Leedus ning osalus Moldova inkassofirmas. Inkassofirma eelmise aasta teenuste käive oli auditeerimata andmeil Eestis 1,4 miljonit eurot, ettevõttes on 36 töötajat.