Mugav ja kasutajasõbralik

Sarnaselt teiste ühisrahastusportaalidega loob Kreditex Ühisraha kindla ja hästi toimiva keskkonna, kus igaüks võib oma raha kasulikult investeerida. Kuna kogemuste pagas on ettevõttel suur ja mitmekesine, on investoril ka põhjust portaali määratud riskitaset usaldada.

Peale selle kehtib kõikidele investeeringutele tagasiostugarantii, mis tagab kindlustunde juhuks, kui mõne investeeringu tagasimaksed takerduvad ning leping tuleb enne tähtaega lõpetada. Sellisel juhul rakendub automaatselt Kreditex Ühisraha tagasiostugarantii, mis toob 90% tagastamata investeeringu põhiosast investorile tagasi.

Alustada on lihtne

Kõik, kes soovivad investorina tegutsema asuda, saavad seda nüüd teha väga lihtsalt. Alustama ei pea sugugi suure summaga — algne panus võib olla ainult 10 eurot. Investeerimisega ei kaasne teenus- ja vahendustasusid. Samas on investeeringute aastane tootlus Kreditex Ühisraha portaalis kuni 15%.

Iga investor saab registreerimisel portaalilt virtuaalkonto, mis näitab investori rahaliste vahendite seisu ja liikumist portaalis.

Portaal on lihtsa ülesehitusega, ülevaatlik ja informatiivne. Kui vastus jääb siiski leidmata, aitab kasutajaid Kreditex Ühisraha klienditugi.

Investori võimalused rahaliste vahendite paigutamiseks

Pärast registreerimist ja portaaliga lepingu sõlmimist saab investor tutvuda kõikide võimalike investeeringutega, mis on parasjagu saadavad. Sisestades soovitava investeeringusumma, saab näha, kui palju moodustab oodatav tulu selle investeerigu pealt.

Portaal pakub rahaliste vahendite paigutamiseks kahte erinevat varianti:

  • otse investeerimine — investor valib investeeringute loetelust ja võtab vastu otsuse nende täieliku või osalise finantseerimise kohta;
  • automaatne investeerimine — automaatse investeerimise teenuse kasutamiseks sõlmitakse portaali ja investori vahel vastav leping, milles fikseeritakse investeerimistingimused (nt summa, aastaintress, investeerimisperiood jne). Pärast vastava lepingu sõlmimist hakkavad investori virtuaalkontol olevad rahalised vahendid automaatselt paigutuma sobivate tingimustega investeeringutesse. Investor võib samal ajal sõlmida portaaliga mitu automaatse investeerimise lepingut, valides erinevates lepingutes erinevad investeerimiskriteeriumid.

Kreditex Ühisraha portaali abil võib igaüks alustada oma kapitali kasvatamist. Rohkem lisainfot Kreditex Ühisraha portaali kaudu investeerimise kohta pakub klienditugi:
tel 6 580 580; e-post info@uhisraha.ee; www.kreditex.ee/uhisraha/.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist tutvuge finantsteenuse tingimustega ning vajadusel konsulteerige meie spetsialistidega.

Jaga
Kommentaarid