Mängupiirkonna rentnikud said strateegilise arengu ministrilt Aleksei Šejanilt kirja, et piirkond likvideeritakse 1.aprilliks, kirjutab Vedomosti.

Sulgemiseks annab valitsus välja erikorralduse, mis lõpetab investoritele väljastatud hasartmängutegevuse litsentside kehtivuse.
Rahandusministeeriumi esindaja kinnitas ajalehele, et likvideerimisdokumentide ettevalmistamine käib.

Hasartmängud keelati Venemaal ametlikult 2009. aastal, kui Putini valitsus kiitis heaks vastuolulise hasartmängude, tubakatoodete kasutamise ning alaealiste alkoholitarbimise vastu suunatud seaduste paketi. Selleks, et riigikassa suure kasumlikkusega valdkonnast siiski kasu saaks, otsustati luua neli hasartmängutsooni Krasnodaris, Kaliningradis, Altais ja Vladivostokis. Projekt aga ei suutnud seatud eesmärki täita ning Azov City projekt oligi ainus reaalselt käivitunud piirkond. Mullu kevadel, pärast Krimmi annekteerimist tulid Kremli võimumehed välja plaaniga seal hasartmängu piirkond luua ning selleks tehti mullu 27.juulil ka seadusemuudatus.

Azov City asemel plaanitakse rahandusministeeriumi kinnitusel luua uus mängukeskus Sotši olümpiaobjektide territooriumi.