Logica Eestil olid esimesel poolaastal väga head eksporditulemused, mida toetavad mitmed suured projektid. Näiteks arendas Logica Eesti koos Logica Finland’iga välja mitmed geoinfosüsteemide (GIS) rakendused, kaasa arvatud süsteemi, mida kasutati viimastel Soome parlamendivalimistel. Teise suure kasvu tegi mobiilse platvormi rakenduste arendamine, kus Logica töötas välja Mobile Work Force tarkvararakendused, mis on mõeldud kasutamiseks suurtele rahvusvahelistele firmadele.

Logica Eesti finantsjuhi Eric Davidi sõnul on Logica saavutanud need eesmärgid, mille on seadnud esimeseks poolaastaks ning teiselt poolaastalt on veelgi paremaid tulemusi oodata. „Oleme sõlminud mitu olulist lepingut viimastel nädalatel, mis kasvatavad ka tulevikus meie eksporti. Ekspordi kasv oli ka üks eesmärkidest, mille selleks aastaks püstitasime. Samuti töötame tihedalt koos Logica Group’iga, et importida Eesti klientidele innovaatilisemaid lahendusi ning seeläbi kasvatada ka kohalikku käivet.

Esimesel poolaastal võeti Logica Eestisse 25 uut töötajat ning vähemalt sama palju inimesi plaanitakse ka teisel poolaastal juurde võtta. Uute inimeste vajadus on tekkinud projektiga Galileo, mille tõttu on vaja suurendada kosmoseprojekti meeskonda. Samuti alustatakse uut projekti ühele Soome suurimale kindlustusfirmale.