Elitaarse mainega juustu-, veinide-, oliiviõli-, liha- ja äädikatootjaid ühendav Itaalia ettevõte International Media teatas plaanist Eesti turule siseneda, otsides siin esindajaid.

Itaallased tahavad Eestisse tarnida nii kohalikul turul maitseelamusi pakkuvat kuulsat Grana Padano juustu kui ka Itaalia punaseid viinereid, gluteenivabu tooted ning loomulikult oliiviõli. Pakutavasse sortimenti kuuluvad ka moosid ning puuviljavalik.

Siinsel toiduainete nišiturul väljundit otsiv väikseid ja keskmise suurusega toidukaubandusettevõtteid koondav kett International Media a firmade toodangut hinnatakse Itaalias kõrgeima taseme vääriliseks.

Kõrgelt tunnustatud

Kõigile International Media tooteartiklitele on väljastatud ka kõrgeima kvaliteedi kategooria tunnussertifikaadid. Rahvusvaheliselt juba ilma teinud ettevõtte põhilisele kaubamärgile, Grana Padano juustule on väljastatud Euroopa Liidu D.O.P. märk, mis garanteerib toote ainulaadse geograafilise päritolu, dokumenteeritud ning kindla ajaloo, peensustesse laskuva orgaanilise koostise ning tootmisprotsesside heaks kiidetud metoodika.