Uute autode seas on vigade arvu vähesuse poolest esikümnes 9 Jaapani autot ja vaid 1 Euroopa auto, BMW toodetav Mini, mis platseerus 7. kohale. Esimesest viiest kohast hõivasid omakorda neli kohta Toyotad, kvaliteetseimaks uueks autoks osutus Toyota Avensis, millele ajakiri ADAC Motorwelt määras kvaliteediauhinna Kuldne Ingel 2005.

Lisaks 7,7 miljoni auto vigade statistikale kuues erinevas vanuse­kategoorias arvestati kokkuvõtteid tehes ka ajakirja ADAC Motorwelt korraldatud kliendiküsitlust, milles osales 43 000 autoomanikku. 2–3 aasta vanuste autode seas oli lisaks Jaapani autodele esikümnes ka Porsche Boxster, Audi A4, Audi A2, MB SLK ja Porsche 911. 4–5 aasta vanuste seas suutis Jaapani autodega ainsana konkurentsi pakkuda Porsche, veelgi vanemate autode seas ka Mercedes oma erinevate mudelitega.

Erinevalt näiteks Toyota Corollast, Mazda Premacyst, Mitsubishi Coltist või Honda Civicust ei mahtunud esikümnesse üheski vanusekategoorias mitte ühtegi Euroopas toodetud analoogset n-ö rahvaautot. Ainsana pääsesid jaapanlaste seas pildile kallimad Porsched, Audid ja Mercedesed.