Küll aga kinnitas nii Rakuteni tegevjuht Hiroshi Mikitani kui ka Fits.me tegevjuht James Gambrell, et proovikabiini teenus jääb eraldiseisvaks tooteks, mida arendatakse edasi.

Fits.me loojad Heikki Haldre ja Paul Pällin jätkavad samuti firmas töötamist. Eestlaste loodud start-upi süstisid riskiinvestorid veel eelmisel aastal 4,2 miljonit eurot. Fits.me on alates ettevõtte loomisest ehk 2010. aastast kaasanud kokku ligi 13 miljonit eurot investorite raha, sellest osa ka EASi-ilt ja Smartcapilt. Seega on Smartcap väljunud järjekordselt ja tõenäoliselt ka edukalt veel ühest investeeringust, eelmise Smartcapi eduloona saab välja tuua Grabcadi exit-i.

Selle järgi võiks teda pidada raha kaasamises üheks edukamaks Eesti idufirmaks. Samuti on ettevõttel alates kevadest uus tegevjuht, ameeriklane James Gambrell, kel on pikk tehnoloogia- ja tarkvarafirmade juhtimise kogemus.

Fits.me käekäik on aastate jooksul käinud üles-alla ja on eelkõige silma paistnud suure kahjumiga ning vähemalt sama suurte ja laiahaardeliste plaanidega.

Rakuten - Jaapani vaste Amazonile

Rakuten on asutatud 1997. aastal ning oma suuruse ja mõjukuse  poolest võrreldakse seda USA e-kaubanduse lipulaeva Amazoniga. Jaapani internetiteenuste ja  jaekaubanduse äri palgal oli Forbesi andmetel 11 723 töötajat. Rakuten on Jaapani börsifirma, mille turuväärtus on 2,8 triljonit jeeni ehk 20,5 miljardit eurot. Ettevõtte asutaja Hiroshi Mikitani rikkuseks on Forbes hinnanud 9,5 miljardit dollarit. 50aastane mees on Jaapani rikkuselt neljas inimene.