Tema sõnul elame me põneval hetkel - valitsev lineaarne majandusmudel hakkab ammenduma ja tasapisi asenduma ringmajandusmudeliga, keskseks teemaks tõuseb inimesele keskendumine ja sotsiaalsete aspektide mõtestamine, teatas Ragn-Sells.

„Euroopa Liit on aru saanud, milline on potentsiaal, kui ühiskonna mõtlemine muutub ja tänase lineaarse majandusmudeli asemel võetakse kasutusele ringmajandus. See seab fookusesse taaskasutussektori,“ ütles Larshans ja lisas, et tänasel lineaarsel majandusmudelil ei ole enam perspektiivi, jätkusuutlikkuse tagamiseks peame liikuma ringmajandusmudeli suunas.

See sunnib kõiki osapooli oma toimimise mudeleid muutma. „Edukad on need, kes mõistavad ühiskonna muutustega kaasnevaid sotsiaalseid aspekte. Peame keskenduma inimesele, seadma perspektiiviks sotsiaalselt jätkusuutliku ühiskonna, laseme keskkonnal seada piirangud ning seejärel kasutame uut majandusmudelit kui mootorit,“ märkis ta.

Olles varem nõustanud mitmete riikide poliitikuid ja ettevõtteid juhib Larshans möödunud aasta juunist Rootsi Ragn-Sellsis vastutustundliku ettevõtluse rakendamist ning usub, et selles ettevõttes on potentsiaali muutuda maailmas keskkonna ja vastutustundliku valdkonna eeskõnelejaks.

Larshans on öelnud, et ettevõtlus peab olema midagi palju suuremat kui lihtsalt kasumi teenimine ja seejuures peab vastutustundlikkus saama alguse ettevõtte seest.

Pär Larshans on valitud usaldusväärset ja vastutustundliku ettevõtlust propageeriva Trust Across America saja parima eestkõneleja hulka.