Brassiillasest jalgpalli superstaar Neymar jr hakkas äsja PokerStarsi saadikuks. Eile õhtul lõi ta Meistrite Liiga esimeses poolfinaalis ühe kolmest Barcelona väravast Bayern Munichi vastu. Täna kannab ta käsivarrel PokerStarsi märki.

Alates tänasest astub maailma üks kuulsamaid ja parimaid jalgpallureid väljakult veidikeseks maha, et viibida PokerStarsi live- ja võrguüritustel. Internetis mängib ta nime all neymar-jr. Live üritustel? Otsige lihtsalt inimeste ja kaamerate horde. Tema on nende keskel. 

“See, et ma kasvades iga päev jalgpalli mängisin, on teinud minust võistlushimulise inimese. Kui ma parajasti jalgpalli ei mängi, on üks mu lemmiktegevusi mujal võistkonnakaaslaste vastu võistlemine või kodus sõpradega mängimine," ütles Neymar jr.

PokerStarsi pere uusima liikmena liitub Neymar Jr meeskonnaga, milles on ühed maailma parimad pokkerimängijad ning ka teised kuulsad sportlased nagu Brasiilia jalgpallilegend Ronaldo, 14-kordne Suure slämmi tennisetšempion Rafa Nadal ja Pekingi olüpiamängudel võitjaks tulnud Hollandi maahokivõistkonna kapten Fatima Moreira de Melo.

“Neymar Jr on spordimaailma üks eredamaid tähti ja PokerStars on uhke, et saab end temaga seostada. Koos suurendame pokkeri populaarsust ja näitame uuele publikule võistlevat, lõbusat ja strateegilist pokkerimängu,” ütles PokerStarsi ajutine tegevjuht Michael Hazel.

Amaya Chairman ja tegevjuht David Baazov ütlesid, et lepingu allkirjastamine tähendab investeerimist pokkeri kasvu kogu maailmas.

“Neymar Jr on noor ja erakordselt karismaatiline megastaar, kellele meeldib fännidega sotsiaalmeedias suhelda, tunneb end kaamera ees hästi ja armastab pokkerimängu,” ütles Baazov. “Selleks, et olla edukas pokkerimängija, läheb vaja paljusid oskusi, mis on vajalikud ka edukaks jalgpalluriks saamiseks - vaimne jõud on oluline, sitkus, kannatlikkus, enesevalitsus ja keskendumisvõime. Mulle see meeldivad väljakutsed, olgu siis jalgpalliväljakul või pokkerilaua taga,” jätkas ta.

PokerStars teeb ka heategevusprogrammi Helping Hands kaudu koostööd Neymar Jr Project Institute’iga.

PokerStarsi Euroopa pokkeriturnee 12. hooaeg algab tänavu augustis Barcelonas. Selleks kogunevad alati kõige suuremad nimed ja see aasta ei ole erand. Neymar Jr tuleb sinna osalema mitmel kuulsuste duellil. Pokkerimängijad ja jalgpallimängijad saavad ka võimaluse Neymar Jr-ga näost näkku kohtuda ja neile avaneb sellel erilisel pokkerimängul võimalus temaga isegi mängida.

“Mul on väga hea meel selle suure pere liikmeks saada,” ütles Neymar jr täna.

Tere tulemast meeskonda, Neymar!
Nii kulges pressikonverents Barcelonas.

Vaata Neymari PokerStari profiili SIIT.

Vaata ka PokerStar blogi.

Jaga
Kommentaarid