Intervjuu toimus siis, kui Ollila oli tulnud Tallinna Milton Communicationsi Baltimaade keskust avama. Milton on kommunikatsioonifirma, mis aitab korraldada peamiselt valitsussuhteid. Ollila on selle firma juht ja väikeomanik. Tema aktiivsed ja naerusuised töötajad, kelle suult ei kadunud naeratus hetkekski, paigutasid meid pisikesse klaasseintega koosolekuruumi. Ruumi keskel oli laud ja laual teistsuguse Soome Nokia – Iitala mustvalged Taika sarja lauanõud. Üks suur kauss oli täidetud värviliste kummikarudega. Ollila ees oli Iitala tass kohviga ja ta alustas kohe soovitusega: EPL-i fotograaf võiks kohe alguses pildid teha, aga siis peab ta lahkuma, et mitte intervjuud segada. „Minu kogemus on, et intervjuu ei tule hea, kui keegi vestlust kõrvalt jälgib,” ütles ta. Pildid tehtud, fotograaf lahkus, ent seltskonda jäi vaikse valvurina jälgima Ollila enda reeglit rikkuv valvur, kes ei lausunud kogu intervjuu jooksul sõnagi. Samal ajal käis klaasseina taga meeleolukalt lärmakas tähistamine, mis pani ka klaasseinad värvisema. Ikkagi avamispidustused.

Mõnigi välisinvestor on Eestist lahkunud. Erinevatel põhjustel – majandus, ärikeskkond. Teie aga avasite siin Miltoni Baltimaade keskuse. Miks?

Milton on kindlasti Soome suurim kommunikatsiooniteenuste firma, millel on tugev baas ka Stockholmis ja Brüsselis. Meie Soome ja Rootsi kliendid ütlesid, et nad vajavad Baltimaades seda teenust. Tegime mõned uuringud ja tundsime selget nõudlust. See võib olla ka märk, et teie majandus vähehaaval kasvab. Me loodame siin head äri teha.