Tallinnas räägib Peters juhtimisest põhjalikult untsu keeratud maailmas. Alates esmaspäevast saab külastada ka Tom Petersi kontot sotsiaalvõrgustikus Facebook, teatas Pärnu Konverentsid.

Peters soovitab eriti raskematel aegadel ajada asju lihtsalt ja lühidalt: “Keep It Short and Simple.” “Eesti ja maailma majanduses toimuvad sarnased protsessid, mis annavad võimaluse teha järeldusi Eesti majanduse kasuks. Aeg on maailma praktikast õppimiseks,” rääkis maailmas aset leidvatest majanduslikke fenomenide peegeldamisest Eesti majandusele Peters.

Kui Tom Peters ja juhtimiskonsultant Bob Waterman andsid rohkem kui 25 aastat tagasi välja raamatu „Täiuslikkuse otsinguil“ (In Search of Excellence), tutvustasid nad ärimaailmale täiuslikkust mõtlemisviisi ja praktilise käitumismallina, mida harilikult ettevõtlusega ei seostataks.

Majandusajakiri The Economist on Petersi ristinud juhtimise über-guruks. 1999. aastal nimetas National Public Radio „Täiuslikkuse otsinguil“ üheks kolmest 20. sajandi olulisemast äriraamatust, mida on müüdud üle 10 miljoni eksemplari. Suurbritannia Bloomsbury kirjastuse poolt korraldatud küsitlus andis raamatule kõigi aegade parima äriraamatu tiitli. Leadership Gurus International poolt koostatud maailma juhtimismõtlejate edetabelis on Tom Peters kolmandal kohal.
Peters sündis 1942. aastal Baltimore'is, elas pikka aega Californias ja nüüd Vermontis. Ta on lõpetanud Cornelli Ülikooli ehituse alal ja omandas Stanfordi Ülikoolis MBA ning doktorikraadi. Peters on teeninud Vietnamis, olnud mõnda aega avalikus teenistuses Pentagonis ja valges majas. 1979. aastal sai temast kaasasutaja praeguseks oluliselt kasvanud konsultatsioonifirmale Organization Effectiveness. Igal aastal esineb Tom Peters umbes 50 seminaril, millest rohkem kui pooled toimuvad väljaspool Ameerika Ühendriike.