„Tahame saavutada turuliidri positsiooni Baltikumis tervikuna – usun, et Ando liitumine meie meeskonnaga aitab seda oluliselt kiiremini saavutada,” ütles Julianus Inkasso OÜ juhatuse esimees Ülar Maapalu.

„Andol on pikaajaline juhtimis- ja arendustegevuse, samuti müügi- ja äriarenduse kogemus, mis on meie valdkonnas väga hinnalised. Tahame, et Julianusel on Balti riikides valdkonna kõige tulemuslikum menetlusprotsess, kõige laiem teenuste valik ja kättesaadavus kliendile,” jätkas ta.

„Pean oluliseks ettevõtte rahvusvahelise mastaabi ja võimekuse arendamist," rääkis Julianus Inkasso OÜ peatne arendusdirektor Ando Noormets.

„Keskendun oma töös äri- ja tootearendusele, sisemise efektiivsuse kasvu ning võtmeklientide teenindusmudeli edasiarendusele. Kasutame ära kõik võimalused, mis tulenevad eelmise aasta lõpus ning selle aasta alguses muutunud seadusandlusest. Julianus on silma paistnud ka oma kiire otsustamise ja paindlikkusega kliendisuhetes, mis on ees seisvaid perspektiive arvestades väärtus omaette,“ lisas ta.

Ando Noormets oli rahvusvahelise krediidi- ja haldusteenust pakkuva Lindorff Eesti juht, tegelenud mitme ettevõtte müügi- ja arendustegevuse juhtimise ja restruktureerimisega ning olnud tegev erinevate ettevõtete ühinemistes- ja ülevõtmistes. Finantsvaldkonnaga seob Noormetsa enam kui 15aastane kogemus pangandusest ning kindlustusest.