"Minu arvates meie valitsus mängib väga inetut mängu, see on nagu hasartmäng, mille peaauhinnaks on eurovoliniku koht," sõnas Mõis Äripäevale, rääkides majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi ja valitsuse vahelisest LNG-terminali teemal tekkinud arusaamatusest.

"Eurovoliniku kohast veel tähtsam on see, et volinik saab oma staabi ise komplekteerida - seal on tõenäoliselt juttu ca 30 kõrgelt makstavast töökohast, kuhu kõik need nn euromehed tahaksid järgmisena maanduda. Nüüd ongi nii, et kumb selle jackpoti saab, kas IRL või Reformierakond. Kes saab need 30 vettinud mäkra - H-H Luige tabav kujund - sinna viia."

Loe edasi Äripäevast.

Juhan Parts teatas oma Soome visiidi ajal valitsuse kokkulepete vastaselt, et LNG-terminali võiks rajada korraga nii Soome kui ka Eestisse. Peaminister Andrus Ansip tunnistas eile valitsuse pressikonverentsil, et LNG gaasiterminali ja  torujuhtme temaatika oli tema jaoks üllatus ja süüdistas selles enda ja Juhan Partsi vahelist halba  kommunikatsiooni. Majandusministeerium teatas hiljem, et Juhan Partsi LNG-terminali asukohta puudutanud ettepanek on kooskõlas valitsuse seisukohtadega ja Eesti riigi huvidega.