"Minu pikemaajalised turundusstrateegilised nägemused erinevad EMTi juhi vaadetest turundustegevuste arengutele," teatas Teemat avalduses meediale. "Leidsime üheskoos, et nii mulle kui EMTile on parimaks kompromisslahenduseks minu tagasiastumine."

Teemant töötas EMTi turundusdirektorina 1999. a. oktoobrist, 2000. aastast kuni tänaseni oli ta ka juhatuse liikmena.

"EMTis töötatud aeg on mulle pakkunud palju väljakutseid ja naudingut. Olen õnnelik, et sain juhtida Eesti ühe edukaima ettevõtte ja suurima mobiilsideoperaatori turundust, teenindust, müüki ja turukommunikatsiooni tervikuna. Mul on heameel, et selle aja jooksul on EMT pakkunud oma klientidele just neid teenuseid, mis on aidanud korraldada paremini klientide igapäevast elu ja tööd. Olen tänulik, et rohkem kui kolmandik eestimaalastest on rahul ja valinud EMT oma mobiilioperaatoriks."

Oma lahkumisavalduse üksikasju kokkuleppel endise tööandjaga Teemant ei kommenteeri.

4. novembril teatas oma ametist lahkumist EMTi juhatuse esimees Peep Aaviksoo. „Omanik leidis, et vajab EMTile uut juhti,” teatas Aaviksoo. „Omanikul on alati õigus juhti vahetada – näiteks kui ettevõtte juhi ja omaniku nägemus ei lähe ettevõtte ja turu arengu kohta kokku. Tegevjuhi ülesanne on tulla omaniku soovile vastu.”