USA rikkaimaks perekonnaks on Waltoni perekond, kelle varandus ulatub 130 miljardi dollarini. Rikkuse on perekond teeninud poeketist Wal-Mart, mis asutati Sam ja Bud Waltoni poolt Arkansases 1962. aastal. Wal-Mart on kaasaajal kasvanud käibe poolest USA suurimaks äriks, mille aastakäive on 482 miljardit dollarit.

Teisel kohal on Kochi perekond. Nemad on 82 miljardi dollarilise varanduse ajanud kokku mitmest kohast, kuid põhiliseks on enam kui 100 miljardi dollarilise aastakäibega USA suuruselt teine mittebörsifirma Koch Industries. Ettevõtte asutas Fred Koch, kes teenis 1920ndatel varanduse arendades välja uue naftarafineerimise protsessi. Perekonna varanduse suuruseks on 82 miljardit dollarit.

Kolmandal kohal on Marsi perekond. Nende 78 miljardi dollariline varandus on pärit maiustustest. Kolm Marsi õde-venda Forest Junior, Jacqueline ja John on maailma suurima magusatootja omanikud. Marsi aastakäive on 33 miljardit dollarit. See suuräri sai alguse 1911. aastal Washingtoni osariigis Tacomas, kui nende vanaisa hakkas köögis valmistama ja müüma komme.